Chalkboard tabla Zec

Ručno rađena tabla za crtanje u obliku zeca.

 

Dimenzije: 59x36x1 cm

 

Materijal: prvoklasna brezova šperploča, chalkboard boja za table na vodenoj bazi bezbedna za korišćenje na dečijem nameštaju i igračkama.

 

Montaža: ukoliko se kači na zid, preporučujemo korišćenje 3M trake kako bi izbegli bespotrebna bušenja.

 

Održavanje: Tablu je potrebno s vremena na vreme prekriti kredom u celosti kako bi se zapunile sve pore. Nakon toga je prebrišite suvom krpom i očistite. Boja za table je porozna te ako je ne održavate rizikujete da neke od crteža zauvek ostavite utisnute u tabli.

 

Napomena: ne snosimo odgovornost ukoliko dođe do oštećenja zidova prilikom montaže ili korišćenja table. Materijali od kojih su zidovi napravljeni variraju te stoga proverite kakve su najbolje opcije za kačenje table u vašem domu.

1.900,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 1.900,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.