DOT drvene zidne kuke

  • Kataloški broj: V- DOT
Cena: 860,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Ne zato što je napolju sve hladnije i što će nam uskoro svima trebati po čiviluk više, već zato što su jednostavno neodoljive!

 

Drvene zidne kuke za sobice vaših mališana. Okačite na njih sve one rančeve, torbice, garderobu, postere.

 

Izrađene od borovog drveta, završene tvrdim voštanim uljem.

 

Dimenzije: 8 cm.

 

Dostupne u bojama: Bela, Puder roze, Coral roze, Crvena, Žuta, Oker, Narandžasta, Pear zelena, Tamno zelena, Tirkizna, Aviary plava, Denim plava, Crna, Siva.

 

Kod odabira više slova/simbola svaku kuku sa različitim slovom dodati u korpu kao poseban proizvod a redosled boja upisati u napomeni prilikom unosa podataka za poručivanje.

 

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Isporuka je besplatna na teritoriji Srbije. Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od deset dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.