Kućica za lutke

  • Kataloški broj: SI - KL
Cena: 12.700,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Drvena kućica za lutke koju, prema priloženom uputstvu, potpuno samostalno možete sklopiti i rasklopiti. Deca će je sigurno obožavati jer je dovoljno prostrana i velika za sve one omiljene lutke.

 

Materijal: prvoklasni brezov šper 6mm, natur bez boja i premaza (opciono se boji samo krov i okviri oko prozora u bojama braon, roze ili tirkizna).

 

Dimenzije kućice: 63x83x37 cm.

 

Vreme sklapanja do 30 min. Za sklapanje nije potreban alat.

 

Održavanje: Po potrebi prebrisati suvom krpom.

 

Informacije o pakovanju:Dimenzije paketa 70x65x10cm. Težina paketa 9 kg.

 

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Isporuka je besplatna na teritoriji Srbije. Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od deset dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.