Market za decu

  • Kataloški broj: SI - MA

Mini market za decu uzrasta od 2 do 7 godina, idealan za igru u društvu. Drvene gajbice sa voćem su u sklopu proizvoda.

 

Materijal: Prvoklasni brezov šper 10mm debljine. Bojeno vodorazredivim premazima bezbednim za dečiji nameštaj i igračke, završen prirodnim tvrdim voskom za povećanu otpornost na habanje i fleke.

 

Dimenzije: 70x104x28 cm. Visina radnog dela 55cm.

 

Proizvod je potrebno sastaviti. Od alata potreban šrafciger.

 

Informacije o pakovanju: težina paketa 9kg.

 

20.820,00 RSD
Cena: 20.820,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 5 do 7 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 14 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.