Noćna led lampa

  • Kataloški broj: NN - NL1

Bilo da ste odrasli i da i dalje preferirate malu dozu svetla u svom okruženju tokom noći (iako se već odavno ne bojite mraka), ili ste u potrazi za nečim što će vaše dete utešiti i omogućiti mu da lakše zaspi, imamo nešto vrlo simpatično da podelimo sa vama. U pitanju je mala drvena led lampa za slatke snove.

 

Dimenzije: 19 x 19 x 3 cm.

 

Materijal: Brezova šperploča vrhunskog kvaliteta bojena sertifikovanim akrilnim bojama, kabl sa međuprekidačem u crnoj boji, led traka toplo bela.

 

Održavanje: prebrisati suvom krpom.

 

2.650,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 2.650,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.