PEG polica

Cena: 3.850,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Višenamenska PEG polica napravljena je ručno od visokokvalitetne brezove šperploče i završena je prirodnim pčelinjim voskom.

 

Dolazi u setu od zidnog panela dimenzija 57x45cm i polica dimenzija 36x12cm - 1kom i 23x12cm - 2kom.

 

Ovo je polica koja će se uklopiti u bilo koju prostoriju vašeg doma ili kancelarije. Postavite je u kuhinju, dečiju sobu, hodnik, radnu sobu, čak kućnu radionicu kao policu za alate i vaš dom će postati još moderniji i lepši. 

 

Instalacija PEG police je vrlo jednostavna a položaj tiplova i raspored polica možete osmišljavati sami.

 

Idealno se uklapa u različite stilova uređenja poput skandinavskog, minimalističkog, industrijskog, boho.

 

Ovaj set takođe predstavlja idealan poklon za sve uzraste jer je zabavan, jednostavan i lep.

 

 

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!