Radionica za decu

Cena: 11.700,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Radionica za decu uzrasta od 2 do 7 godina, idealna za igru u društvu.  Korpa sa alatom u sklopu radionice.

 

Materijal: Prvoklasni brezov šper 10mm debljine. Bojeno vodorazredivim premazima bezbednim za dečiji nameštaj i igračke, završen prirodnim tvrdim voskom za povećanu otpornost na habanje i fleke. Dostupno u četiri boje.

 

Dimenzije: 65x89x28 cm. Visina radnog dela 55cm.

 

Proizvod je potrebno sastaviti. Od alata potreban šrafciger.

 

Informacije o pakovanju: težina paketa 9kg.

 

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 6000 RSD NA TERITORIJI SRBIJE

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!