Sto za decu

  • Kataloški broj:STD - B

Sto po meri deteta. Jedinstven, svedenog dizajna, siguran i multifunkcionalan. Za radnu stanicu i kreativnu zonu - uz njega prostor za igru i učenje može biti uparen kako biste kreirali savršenu sobu vaših mališana.

Dimenzije proizvoda: 59x59x47 cm.

Materijal: Nogari su puno drvo bukve, ploča stola je prvoklasna brezova šperploča, bojeno sertifikovanim akrilnim premazima pogodnim za primenu na dečijem nameštaju ili igračkama.

Montaža: proizvod je potrebno sklopiti. Alat nije potreban.

Dostupno u bojama: Bela, Svetlo plava, Žalfija zelena, Crna, Sahara žuta, Roze. Odabranu boju napisati u napomeni prilikom poručivanja. Nogari su delimično bojeni. Ploča stola boji se sa naličja dok je gornja strana natur, premazana tvrdim voštanim uljem.

Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava jer može doći do oštećenja boje i materijala.

Informacije o pakovanju: Težina paketa 7,5 kg

 

10.170,00 RSD 8.136,00 RSD
- +
Informacije o isporuci +

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda +

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 14 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.