Stolica za decu

  • Kataloški broj: STLD - B/J
Cena: 5.120,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Stolica po meri deteta. Jedinstvena, svedenog dizajna, sigurna i multifunkcionalna. Za radnu stanicu i kreativnu zonu - uz nju prostor za igru i učenje može biti uparen kako biste kreirali savršenu sobu vaših mališana. 

 

Dimenzije proizvoda: 30x30x30 cm (prečnik sedalnog dela 30cm).

 

Materijal: puno drvo (bukva ili jasen), prvoklasna brezova šperploča, sertifikovani akrilni premazi pogodni za primenu na dečijem nameštaju ili igračkama.

 

Montaža: proizvod je potrebno sklopiti. Alat neophodan za montažu je u sklopu pakovanja.

 

Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava jer može doći do oštećenja boje i materijala.

 

Informacije o pakovanju: 40x30x10 cm. Težina paketa 3,4 kg

 

 

 

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Isporuka je besplatna na teritoriji Srbije. Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od deset dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.