Tematski posteri

Moderan dom – moderni posteri za zid!

 

Uz pomoć postera za zid vrlo brzo i jednostavno možete preurediti životni prostor po svojoj meri! Naš širok asortiman postera uključuje razne tematike – od motivacionih, tipografskih, personalizovanih, edukativnih. Jer vaši zidovi to zaslužuju! 

 

Posteri dolaze u formatima 30 x 42 cm i 50 x 70 cm, sa ramom ili bez njega.

 

Štampan na 300 g saten papiru.

 

U navedenim poljima odaberite svoju opciju.

 

Napomena: drveni ram je iz naše standardne ponude!

750,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 750,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.