TV polica

  • Kataloški broj: NN - P2

Retro dizajn police. Korpus je u natur varijanti dok se prednja maska boji u tonu po izboru.

 

Dimenzije proizvoda: 44x39x15,5 cm (unutrašnjost police 37x22x13,5 cm).

 

Materijal: Prvoklasna brezova šperploča 10mm i 6mm debljine, bojena sertifikovanim akrilnim premazima bezbednim za bojenje dečijeg nameštaja ili igračaka.

 

Montaža: proizvod se kači preko nosača na zid.

 

Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava jer može doći do oštećenja boje i materijala.

 

Informacije o pakovanju: Težina paketa 2,9 kg.

3.880,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 3.880,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.