Zidna kućica/polica

Cena: 4.200,00 RSD 3.570,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

N O V O - sasvim drugačije kućice/police za dečije sobe dostupne u dva modela.

 

Prostora za odlaganje nikada nije dosta a naročito kada je dečija soba u pitanju. Ako uz to želite da police za odlaganje imaju i dekorativnu funkciju, onda se spremite da se zaljubite u ove šarmantne kućice na zidu.

 

Police su rađene po uzoru na segmente našeg multifunkcionalnog paravana. Izrađene su od brezovog špera 6mm i završene mat vodorazredivim lakom.

 

Dimenzije police: 87x38x10 cm

 

Montaža: proizvod se kači na zidni nosač koji je prethodno utiplovan u zid. 

 

Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava jer može doći do oštećenja boje i materijala.

 

Informacije o pakovanju:Dimenzije paketa 90x40x12cm. Težina paketa 2,5 kg.

 

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 6000 RSD NA TERITORIJI SRBIJE

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!