Često postavljana pitanja(FAQ)
?
Nikada ranije nismo birali nameštaj za dečiju sobu, koji je prvi korak?

Često smo se susretali sa 'onima koji prvi put započinju nešto', verujte nemate zbog čega brinuti. Počnite sa definisanjem budžeta, potom premerite prostor i sagledajte realne potrebe. Informišite se o dizajnu, materijalima i načinu proizvodnje i obavezno pregledajte proizvode koji su na popustu, možda se baš među njima krije onaj savršen za vaš dom.

?
Kako da poručim proizvod?

Trudili smo se da poručivanje učinimo što lakšim, stoga smo i napravili online prodavnicu gde sa par klikova možete poručiti jedan ili više proizvoda, prateći sve neophodne instrukcije. Ukoliko se pak teško snalazite pišite nam u dm. Dogovorom rešavamo sve.

?
Koje su vaše kvalifikacije?

Veoma je važno da rad sa Two N donese najbolje rezultate. Mi smo sigurni da smo u samom vrhu našeg biznisa. Naše kvalifikacije i iskustvo bazirani su na višegodišnjem vođenju i planiranju proizvodnih procesa u drvnoj industriji, projektovanju nameštaja i enterijera na vodećim projektima kako na domaćem tako i inostranom tržištu.

?
Koje je vreme izrade naručenih proizvoda?

Znamo da su vaše vreme i ciljevi važni pa tako i mi brinemo da budemo što efikasniji. Rok isporuke je od 7 - 10 radnih dana. Ukoliko vam proizvod treba u kraćem roku javite nam se!

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte.