O nama
O nama

Upoznajte Two N. Mi smo mala porodična firma iz Beograda, tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru i učenje jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke.

 

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu.

 

NAŠA PRIČA

 

Na početku je postojala ideja koju su diktirale sopstvene potrebe. Želeli smo da svojoj deci prižimo drugačiji doživljaj prostora u kom borave, sa elementima koji nisu samo estetski već i funkcionalni. Bez jasnog poslovnog plana u džepu i ambicija da osvojimo tržište, počeli smo da pravimo prve police i drvene lampe. Mašina se polako usijala a interesovanje za naše proizviode raslo je iz dana u dan.

 

U današnjem svetu nije lako stvoriti originalne stvari za decu, jer tržište je preplavljeno hiljadama plastičnih i glasnih čuda koja se za dva minuta bacaju u ćošak. Mi verujemo da decu traba okružiti stvarima koje su prirodne i lepe, sa dušom i istorijom. Napravljeni od drveta, naši proizvodi nisu samo trajni već čine i da prostor oživi.

 

Trudimo se da ono što stvaramo uvek bude jedinstveno, a ideje crpimo iz svega što nas okružuje. Mnogi naši projekti su takođe nastali kroz saradnju sa našim klijentima. Ovo je ujedno i čarolija male kompanije, posvećenost i individualni pristup koji možemo da pružimo svakom kupcu.

 

U našoj maloj fabrici svakodnevno se događa magija. Stvaraju se ručno rađeni predmeti koji mogu promeniti bilo koju sobu i pružiti sate i sate sjajne zabave. To je mesto gde je ljubav utkana u svaki proizvod, gde ideja sledi ideju i prave se pravi dragulji.

 

Two N