Uslovi plaćanja i povrata robe

Prilikom kupovine na našoj internet stranici plaćanje možete izvršiti na dva načina:

 

  1. Plaćanje pouzećem (kuriru prilikom dostave) ili
  2. Plaćanje virmanom (na račun)

 

Plaćanje pouzećem

 

Plaćanje pouzećem se vrši tako da,prilikom isporuke robe, Kupac plaća u gotovini direktno dostavljaču kurirske službe tj. kuriru.

 

Plaćanje virmanom ili uplatnicom

 

Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje virmanom podrazumeva da uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa vašeg računa ako ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva. Ako se radi o pravnom licu potrebno je da nas kontaktirate pre uplate kako bi vam poslali predračun, kao sredstvo po kom osnovu se vrši uplata.

 

Za plaćanje opštom uplatnicom potrebno je popuniti sledeće podatke:

 

Primalac: WOOD CREATIONS

Svrha uplate: Uplata za robu

Platilac: Vaši podaci

Šifra plaćanja: 289

Valuta: RSD

Iznos: Ukupan iznos vaše porudžbine

Račun primaoca: 325950070021492776 OTP banka Srbija AD Beograd

Poziv na broj: Broj koji ste dobili da je kupovina uspešno izvršena (broj porudžbine).

 

Povrat kupljene robe

 

Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od potvrde isporuke. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. Takođe mora biti u originalnoj ambalaži.

 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

 

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

 

Da bismo izvršili povrat novca potreban nam je račun ili dokaz o kupovini.

 

Molimo vas da kupljene predmete ne vraćate bez naše potvrde. Prethodno nas o tome izvestite putem e-maila na adresu info@twon.rs 

 

Postoje situacije kada se odobravaju samo delimični povrati (ako su ispunjeni osnovni uslovi) a to je u slučaju da je od potvrde isporuke prošlo više od 10 dana ili da nekorišćenom proizvodu nedostaju delovi koji nisu posledica naše greške.

 

Nakon što primimo i pregledamo paket koji ste nam vratili, poslaćemo vam e-mail da vas obavestimo o prijemu vraćenog predmeta. Takođe ćemo vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

 

Ako povrat bude odobren, novac će vam biti uplaćen na broj tekućeg računa koji nam prethodno dostavljate.