Pečurka zidna lampa

Noćno svetlo je od ključnog značaja za dečiju sobu kako bi učinilo da se vaše dete oseća dobro dok tone u san. Većina zidnih lampi dobila je ulogu noćnog osvetljenja, što je idealno kada se radi o nedostatku prostora.

Prilikom osmišljavanja svih naših lampi bili smo veoma poetski nastrojeni stvorivši zvezde, oblake i balone na topao vazduh, dok celokupnu postavku možete kreirati i sami dodajući svoj lični pečat svakom obliku.

  • Dimenzije: 34 x 29 x 6.5 cm.
  • Napajanje: Radni napon 220 – 240V.
  • Materijal: Prvoklasna brezova šperploča, beli fleksibilni kabl sa termoplastičnom izolacijom dužine 2m’, međuprekidač u beloj boji, grlo E14 za LED sijalicu (sijalica 5.5W se isporučuje sa lampom).
  • Održavanje: prebrisati suvom krpom.
  • Montaža: kači se na zid u koji se prethodno postavio tipl sa vijkom.
  • Sertifikati: CE, RoHS

Napomena: upotreba LED sijalica je obavezna radi smanjenog emitovanja toplote.

Dizajnirano i proizvedeno u Srbiji.

5.520,00 RSD
Cena: 5.520,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 14 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.