Akrilni natpis sa dekorativnim motivima (Srednji)

Dobrodošli u svet Lullaby Letters! Transformišemo svaki prostor u bajkovitu priču sa personalizovanim imenima vaših mališana.

Osetite čaroliju boja i mašte uz naše jedinstvene ukrase za dečije sobe! Pustite neka svako slovo ispriča svoju priču.

 


INFORMACIJE O PROIZVODU

  • Napravljen od tri sloja najkvalitetnijeg klirita debljine 3mm
  • Dimenzije natpisa do 50x25cm (dužina imena utiče na veličinu slova u natpisu; proveriti slike za više detalja)
  • Natpisi NE dolaze pripremljeni za postavljanje na zid. Za bojene zidove, drvene ili metalne podloge preporučujemo 3M duplofan trake za lepljenje, dok za tapete ili druge neravne površine preporučujemo kačenje natpisa na zid (u tom slučaju nam u napomeni naglasite da se na natpisu izbuše dodatne rupe za kačenje).

Naši natpisi su prilagođenog dizajna i ručno su rađeni tako da postoje varijacije u izgledu. 

Osnovni (donji) sloj natpisa radi se u bojama po izboru. Imajte na umu da nisu sve boje dostupne u svim veličinama natpisa.

Srednji sloj radi se u zlatnom ogledalu ili belom kliritu i njegova boja zavisi od boje slova koju odaberete.

Slova se rade u zlatnom ogledalu ili belom kliritu i odabirom boje automatski će se definisati suprotna boja srednjeg sloja.

Odabirom dizajna definišete kakve dekorativne elemente želite: cvetiće, zvezdice, oblake, srca, školjke ili mašnice. 

Natpisi se primarnio rade na latinici, ukoliko želite da budu na ćirilici to obavezno napišite u napomeni.

ŽELJENO IME UPISUJETE U NAPOMENI PRILIKOM ZAKLJUČIVANJA PORUDŽBINE


Održavanje: prebrisati suvom krpom. Nikako ne koristiti sredstva za čišćenje sa alkoholom jer mogu oštetiti natpis i prouzrokovati pucanje ivica. 

4.700,00 RSD
Cena: 4.700,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 14 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.