Krug polica

  • Kataloški broj: ZP - KRU
Bez obzira da li ste u potrazi za kreativnim policama jer su vam neophodne ili vas jednostavno vodi želja za uređenjem, mi imamo jedinstveni komad koji verovatno nećete pronaći u lokalnoj prodavnici nameštaja.
 
Ova neodoljiva i prepoznatljiva polica odličan je dodatak svakom stilu enterijera, od ultra modernog do minimalističkog uređenja, industrijskog dizajna ili pak šarmantnog rustičnog.
 
Jedno je sigurno, volećete je u svakoj prostoriji vašeg doma, jer to je polica i za kuhinju i dnevnu sobu, radni kutak ili pak sobu za igru.
  • Dimenzije proizvoda: 48x48x7 cm.
  • Materijal: Prvoklasna brezova šperploča 10mm i 6mm debljine, pčelinji vosak, kožni kaiš.
  • Montaža: proizvod se kači preko nosača na zid. Iz bezbednosnih razloga nije preporučljivo kačenje samo preko kaiša.
  • Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava.

Informacije o pakovanju: Težina paketa 2.9 kg.

 

11.520,00 RSD
Cena: 11.520,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke!

Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta.

Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 14 dana od potvrde prijema. Ako je prošlo više od četrnaest dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. 

Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine).

Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti.

Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.