Zidne kuke / ručice

  • Kataloški broj: NN - V1
Cena: 270,00 RSD
+ -
Molim Vas izaberite:

Kuke za zidove u različitim oblicima. Savršen detalj za zidove kako dečije sobe tako i ostalih prostorija u stanu. Idealna za kačenje garderobe, postera, dečijih torbica.

 

Kuke se mogu koristiti i kao ručice na nameštaju. U tom slučaju ručice se direktno šrafe kroz vrata/čelo fioke, pa je u napomeni potrebno prilikom potvrde porudžbine ostaviti komentar kako ne bismo ubacivali maticu sa navojem.

 

Materijal: prvoklasna sprerploča 10mm, bukov masiv, sertifikovani akrilni premazi bezbedni za korišćenje na dečijem nameštaju i igračkama.

 

Dimenzije: 4x7x4 cm.

 

Dostupne u više boja. Ukoliko želite više oblika u više boja, željenu kombinaciju upišite nam u napomeni prilikom ostavljanja podataka za dostavu.

 

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 6000 RSD NA TERITORIJI SRBIJE

Informacije o isporuci
Vraćanje proizvoda
Informacije o isporuci

Rok isporuke je 7 do 10 radnih dana. Ukoliko je reč o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! Svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih proizvodimo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje materijala i otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz radionice provereno vrhunskog kvaliteta. Sve pošiljke šaljemo Postexpress-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obaveštenje o vremenu isporuke.

Vraćanje proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu u roku od 10 dana od potvrde prijema. Više informacija o uslovima povrata pogledajte u odeljku 'Način plaćanja'. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!