MAKE IT EASIER #2 - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

MAKE IT EASIER #2 - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

4 October 2020

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe. Pa spremite se jer stiže savet 2.

 

br. 2 - koristite sofisticirani izbor boja

 

Odlučiti se za 'odraslu' paletu boja jedna je od ključnih stvari kod planiranja prilagodljive dečije sobe. Iako se boja zidova može promeniti uz minimalne troškove i napore, odaberite paletu koja neće podsećati na bebi kutak kada vaše dete krene u školu. 

 

Crveni, narandžasti i zeleni tonovi su veseli, manje stereotipni i nespecifični za pol deteta u odnosu na bebi plavu ili puder roze, dok se smirujuća i neutralna pozadina može sa lakoćom prilagoditi svim onim promenljivim akcentima u obliku igračaka, posteljine i ostalog sobnog dekora.

 


Često sam bila u prilici da čujem različite nedoumice oko odabira rasvete za dečije sobe. Zato delim sa vama par ključnih saveta na ovu temu. Nama je bilo zabavno da ih sastavimo a vama će nadam se pomoći barem malo.

read more

Heh hej, sjajno je što ste ovde da sa vama podelimo neke nove kreativne predloge vezano za organizaciju dečijih polica, bilo za knjige ili za lutke i igračke. I sama znam kako izgleda osećaj ustaljenosti kada je reč o dečijem prostoru. Ponekad morate napraviti značajno drugačiju organizaciju sadržaja kako biste ponovo probudili detetovo interesovanje. Tada se događa ne samo velika radost, već činite i ozbiljan poduhvat u podučavanju dece. Evo i kako:

read more

Sezone praznika, rođendana i drugih svečanosti, lista obaveza kojoj se svi iznova vraćamo. Ako su na toj listi i pokloni za malu decu, onda sigurno znate da traženje savršenih ideja za poklone za vaše dete može biti pomalo nezgodno. Obzirom da postoji toliko mnogo poklona koje možete izabrati, kako biste trebali znati koji je baš najbolji za vaše dete? Srećom, nije previše komplikovano odabrati savršen poklon za malu decu. Evo i kako.

read more
PORTFOLIO
18 April 2021

Upoznajte Two N. Mi smo mala porodična firma iz Beograda, tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru i učenje jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. U našem malom Two N preduzeću trudimo se da kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu.

read more

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

read more

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

read more

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

read more

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

read more

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

read more