MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

4 Oktobar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe. Pa spremite se jer stiže savet 2.

 

br. 2 - koristite sofisticirani izbor boja

 

Odlučiti se za 'odraslu' paletu boja jedna je od ključnih stvari kod planiranja prilagodljive dečije sobe. Iako se boja zidova može promeniti uz minimalne troškove i napore, odaberite paletu koja neće podsećati na bebi kutak kada vaše dete krene u školu. 

 

Crveni, narandžasti i zeleni tonovi su veseli, manje stereotipni i nespecifični za pol deteta u odnosu na bebi plavu ili puder roze, dok se smirujuća i neutralna pozadina može sa lakoćom prilagoditi svim onim promenljivim akcentima u obliku igračaka, posteljine i ostalog sobnog dekora.

 

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje