DOBROTVORNI PRILOZI – POMAGANJE NAŠOJ ZAJEDNICI ŽIVOT ČINI BOLJIM

18 Decembar 2020
DOBROTVORNI PRILOZI – POMAGANJE NAŠOJ ZAJEDNICI ŽIVOT ČINI BOLJIM

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

 

Verujemo da je vraćanje lokalnoj zajednici ključno za dobru poslovnost jedne firme. Osnovne potrepštine poput nameštaja i opreme mogu biti veoma skupe i teške za nabavku (nekad i nemoguće) za mnoge neprofitne organizacije. U tim situacijama često proveravamo svoj inventar da bismo videli šta učiniti da pomognemo.

 

Ponosni smo što smo i u ovoj teškoj  godini aktivno uključeni u našu zajednicu. Jedan od sjajnih primera bila je prilika da doniramo značajnu količinu nameštaja i opreme za igru našem lokalnom vrtiću Veseljko na Čukarici i  time oplemenio kutak za najmlađe. Naime, imajući u vidu otežane uslove rada zbog pandemije koja nas je zadesila, vrtići su bili prinuđeni da povuku veliki broj igračaka iz upotrebe jer prema novim propisima nije ih bilo moguće adekvatno održavati. U obzir su dolazile drvene igračke i setovi ali njih nažalost nije bilo u dovoljnom broju. Kako smo i sami roditelji, prepoznali smo ovaj trenutak kao bitan i bilo nam je važno da poboljšamo ambijent u kom deca svakodnevno borave. Pored ovoga, podržali smo i veliki broj humanitarnih organizacija doniranjem proizvoda od čije prodaje su sredstva uplaćivana na račune korisnika pomoći.

 

Naš nameštaj i igračke pravljeni su da traju, izdrže habanje koje dečija igra sa sobom nosi. Stoga su idealni za visokofrekventna okruženja kao što su vrtići, škole i igraonice. Donacije mogu da obuhvataju neke od naših proizvoda iz redovne ponude, kao i pomoć u širenju informacija i podizanju svesti o važnim ciljevima.

 

Prvi korak za dobrotvornu donaciju je kontakt od strane dobrotvornih organizacija kako bi nam pojasnili svoje potrebe i razgovarali o načinu na koji možemo da pomognemo. Budite slobodni i pošaljite nam e-mail sa detaljima na twonkidsfurniturendecor@gmail.com ili nas jednostavno pozovite na +381 64 29 78 303.

 

Podstičemo dobrotvorne organizacije, koordinatore događaja u lokalnoj zajednici i druge koji podržavaju takve aktivnosti da nam se jave i pitaju o dobrotvornom doprinosu. Sigurno ćemo proveriti svoje zalihe i raspoložive resurse kako bismo pomogli prema mogućnostima. Takođe se možemo priključiti i volonterskim akcijama koje naša zajednica organizuje. Bez obzira da li su u pitanju samo donacije ili vam treba samo malo našeg vremena, tim Two N je spreman na akciju!


Ključni saveti za osvetljenje u dečijim sobama26 Jul 2021

Često sam bila u prilici da čujem različite nedoumice oko odabira rasvete za dečije sobe. Zato delim sa vama par ključnih saveta na ovu temu. Nama je bilo zabavno da ih sastavimo a vama će nadam se pomoći barem malo.

Čitaj dalje
Uređenje dečijih polica21 April 2021

Heh hej, sjajno je što ste ovde da sa vama podelimo neke nove kreativne predloge vezano za organizaciju dečijih polica, bilo za knjige ili za lutke i igračke. I sama znam kako izgleda osećaj ustaljenosti kada je reč o dečijem prostoru. Ponekad morate napraviti značajno drugačiju organizaciju sadržaja kako biste ponovo probudili detetovo interesovanje. Tada se događa ne samo velika radost, već činite i ozbiljan poduhvat u podučavanju dece. Evo i kako:

Čitaj dalje
Kako odabrati idealan poklon za vašeg mališana19 April 2021

Sezone praznika, rođendana i drugih svečanosti, lista obaveza kojoj se svi iznova vraćamo. Ako su na toj listi i pokloni za malu decu, onda sigurno znate da traženje savršenih ideja za poklone za vaše dete može biti pomalo nezgodno. Obzirom da postoji toliko mnogo poklona koje možete izabrati, kako biste trebali znati koji je baš najbolji za vaše dete? Srećom, nije previše komplikovano odabrati savršen poklon za malu decu. Evo i kako.

Čitaj dalje
PORTFOLIO18 April 2021

Upoznajte Two N. Mi smo mala porodična firma iz Beograda, tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru i učenje jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. U našem malom Two N preduzeću trudimo se da kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu.

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?26 Oktobar 2020

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?19 Oktobar 2020

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?12 Oktobar 2020

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti? 4 Oktobar 2020

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?29 Septembar 2020

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje