DOBROTVORNI PRILOZI – POMAGANJE NAŠOJ ZAJEDNICI ŽIVOT ČINI BOLJIM

DOBROTVORNI PRILOZI – POMAGANJE NAŠOJ ZAJEDNICI ŽIVOT ČINI BOLJIM

18 Decembar 2020
  • Сподели:

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

 

Verujemo da je vraćanje lokalnoj zajednici ključno za dobru poslovnost jedne firme. Osnovne potrepštine poput nameštaja i opreme mogu biti veoma skupe i teške za nabavku (nekad i nemoguće) za mnoge neprofitne organizacije. U tim situacijama često proveravamo svoj inventar da bismo videli šta učiniti da pomognemo.

 

Ponosni smo što smo i u ovoj teškoj  godini aktivno uključeni u našu zajednicu. Jedan od sjajnih primera bila je prilika da doniramo značajnu količinu nameštaja i opreme za igru našem lokalnom vrtiću Veseljko na Čukarici i  time oplemenio kutak za najmlađe. Naime, imajući u vidu otežane uslove rada zbog pandemije koja nas je zadesila, vrtići su bili prinuđeni da povuku veliki broj igračaka iz upotrebe jer prema novim propisima nije ih bilo moguće adekvatno održavati. U obzir su dolazile drvene igračke i setovi ali njih nažalost nije bilo u dovoljnom broju. Kako smo i sami roditelji, prepoznali smo ovaj trenutak kao bitan i bilo nam je važno da poboljšamo ambijent u kom deca svakodnevno borave. Pored ovoga, podržali smo i veliki broj humanitarnih organizacija doniranjem proizvoda od čije prodaje su sredstva uplaćivana na račune korisnika pomoći.

 

Naš nameštaj i igračke pravljeni su da traju, izdrže habanje koje dečija igra sa sobom nosi. Stoga su idealni za visokofrekventna okruženja kao što su vrtići, škole i igraonice. Donacije mogu da obuhvataju neke od naših proizvoda iz redovne ponude, kao i pomoć u širenju informacija i podizanju svesti o važnim ciljevima.

 

Prvi korak za dobrotvornu donaciju je kontakt od strane dobrotvornih organizacija kako bi nam pojasnili svoje potrebe i razgovarali o načinu na koji možemo da pomognemo. Budite slobodni i pošaljite nam e-mail sa detaljima na twonkidsfurniturendecor@gmail.com ili nas jednostavno pozovite na +381 64 29 78 303.

 

Podstičemo dobrotvorne organizacije, koordinatore događaja u lokalnoj zajednici i druge koji podržavaju takve aktivnosti da nam se jave i pitaju o dobrotvornom doprinosu. Sigurno ćemo proveriti svoje zalihe i raspoložive resurse kako bismo pomogli prema mogućnostima. Takođe se možemo priključiti i volonterskim akcijama koje naša zajednica organizuje. Bez obzira da li su u pitanju samo donacije ili vam treba samo malo našeg vremena, tim Two N je spreman na akciju!