MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

29 Septembar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

 

Tokom narednih 5 nedelja delićemo sa vama savete na tu temu, kako bi vam taj proces barem malo olakšali. Zato obavezno pratite kako biste ih sve uhvatili!


Krenimo odmah sa savetom br.1 - prihvatite impulsivno ali izbegavajte ljupko 


Da biste sačuvali dečiju sobu veselom i bezbrižnom, uvrstite neke razigrane detalje poput motiva životinja ili elemenata prirode, ali izbegavajte tematski dekor koji je marketinški ili previše specifičan. Umesto toga, prihvatite interese vaše dece u dovoljnoj meri u kojoj se mogu sa lakoćom menjati kako im se ukus razvija.

 

 

  

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje