MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

26 Oktobar 2020
  • Сподели:

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

- predvidite budućnost -

Dobro dizajnirani komadi nameštaja pratiće vašu decu kroz detinjstvo i naučiti ih kako da cene, čuvaju i žive među lepim stvarima od ranog detinjstva. Upotpunite izgled sobe biranim retro detaljima u vidu starinskog lustera ili rustičnog zidnog ogledala koji će joj dati poseban sjaj a biće korisno i kada vaša deca napune tinejdžerske godine.

Prilikom planiranja dečije sobe razmislite kako će sve funkcionisati kada se igračke zamene sportskim rekvizitima ili opremom za hobi, a odeću za bebe zameni garderoba za adolescente. Odgovarajuće odlaganje u vidu plakara, polica ili drugih ugradnih elemenata poslužiće vam i kasnije.

Iskoristite zidni prostor da kreirate grupu uramljenih fotografija, platna sa otiscima prstiju iz različitog uzrasta ili mini galeriju umetničkih dela koja će ih podstaći da nastave da se izražavaju tokom odrastanja.