MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

26 Oktobar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

- predvidite budućnost -

Dobro dizajnirani komadi nameštaja pratiće vašu decu kroz detinjstvo i naučiti ih kako da cene, čuvaju i žive među lepim stvarima od ranog detinjstva. Upotpunite izgled sobe biranim retro detaljima u vidu starinskog lustera ili rustičnog zidnog ogledala koji će joj dati poseban sjaj a biće korisno i kada vaša deca napune tinejdžerske godine.

Prilikom planiranja dečije sobe razmislite kako će sve funkcionisati kada se igračke zamene sportskim rekvizitima ili opremom za hobi, a odeću za bebe zameni garderoba za adolescente. Odgovarajuće odlaganje u vidu plakara, polica ili drugih ugradnih elemenata poslužiće vam i kasnije.

Iskoristite zidni prostor da kreirate grupu uramljenih fotografija, platna sa otiscima prstiju iz različitog uzrasta ili mini galeriju umetničkih dela koja će ih podstaći da nastave da se izražavaju tokom odrastanja.

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje