MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

19 Oktobar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?
Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!
 
- razmotrite višenamenski i prilagodljiv nameštaj -
 
Jedna od najpametnijih odluka koje možete doneti prilikom uređenja dečije sobe je da odaberete nameštaj koji je napravljen da bude dugotrajan i da ima više namena. Birajte krevetiće koji se lako pretvaraju u krevete ili mnogobrojne kombinacije kreveta i radnog stola koji štede prostor. Ovo su odlične opcije za male prostore ali i za one prostrane.
 
Ovakav nameštaj je pun iznenađenja, nikad ne znate u šta se može pretvoriti dok vam ne zatreba, a ponekad se možete i iznenaditi.

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje