Kako odabrati idealan poklon za vašeg mališana

19 April 2021
Kako odabrati idealan poklon za vašeg mališana

Sezone praznika, rođendana i drugih svečanosti, lista obaveza kojoj se svi iznova vraćamo. Ako su na toj listi i pokloni za malu decu, onda sigurno znate da traženje savršenih ideja za poklone za vaše dete može biti pomalo nezgodno. Obzirom da postoji toliko mnogo poklona koje možete izabrati, kako biste trebali znati koji je baš najbolji za vaše dete? Srećom, nije previše komplikovano odabrati savršen poklon za malu decu. Evo i kako.

 

Mališani su mali istraživači koji svakodnevno uče nove stvari o svom okruženju. Zauzeti su usavršavanjem fine i grube motorike, razvijanjem veština komunikacije i učenjem slova i brojeva kroz igru. Vole igračke koje im pomažu da podstaknu radoznalost, probude kreativnost i maštu i nauče ih nečemu novom.

 

Pokušavajući da pronađete savršene ideje za poklone za malu decu, odaberite igračke otvorenog tipa. Drugim rečima, odaberite igračke koje vaše dete može koristiti za igranje više različitih igara. Takve igračke će se sigurno više koristiti nego one sa samo jednom namenom. Primer takvih igračaka uključuje drvene kocke i ostale setove koji se mogu na različit način uklapati i prilagođavati igri. Pored toga odaberite igračke koje podstiču istraživanje i rešavanje problema. To će ujedno biti i višegodišnji favoriti vaših mališana.

 

Takođe možete odabrati igračke koje podstiču kreativnost i maštu vašeg deteta. Igre pretvaranja grade veštine komunikacije i čitanja, veštine rešavanja problema i još mnogo toga. Potražite igračke koje se prodaju u setovima poput kuhinja, prodavnica, garaža, radionica i slično. Uz male dodatke u vidu kecelje za kuvanje, hrane za igračke, autića i vozova, vaši mališani imaće sate i sate zabave.

 

Pored ovih, uvek možete izabrati i nešto što će vaše mališane održavati aktivnim. Oni imaju tonu energije jer su iz dana u dan sve jači i sugurniji u svoje telo. Dakle, trotineti, obruč za košarku, tuneli za puzanje i igre prepreka pravi su izbor za tu priliku.


Ključni saveti za osvetljenje u dečijim sobama26 Jul 2021

Često sam bila u prilici da čujem različite nedoumice oko odabira rasvete za dečije sobe. Zato delim sa vama par ključnih saveta na ovu temu. Nama je bilo zabavno da ih sastavimo a vama će nadam se pomoći barem malo.

Čitaj dalje
Uređenje dečijih polica21 April 2021

Heh hej, sjajno je što ste ovde da sa vama podelimo neke nove kreativne predloge vezano za organizaciju dečijih polica, bilo za knjige ili za lutke i igračke. I sama znam kako izgleda osećaj ustaljenosti kada je reč o dečijem prostoru. Ponekad morate napraviti značajno drugačiju organizaciju sadržaja kako biste ponovo probudili detetovo interesovanje. Tada se događa ne samo velika radost, već činite i ozbiljan poduhvat u podučavanju dece. Evo i kako:

Čitaj dalje
PORTFOLIO18 April 2021

Upoznajte Two N. Mi smo mala porodična firma iz Beograda, tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru i učenje jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. U našem malom Two N preduzeću trudimo se da kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu.

Čitaj dalje
DOBROTVORNI PRILOZI – POMAGANJE NAŠOJ ZAJEDNICI ŽIVOT ČINI BOLJIM18 Decembar 2020

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?26 Oktobar 2020

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?19 Oktobar 2020

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?12 Oktobar 2020

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti? 4 Oktobar 2020

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?29 Septembar 2020

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje