'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

12 Oktobar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Do sada smo prošli teme #1 prihvatite impulsivno ali izbegavajte ljupko i #2 koristite sofisticiran izbor boja. Danas se bavimo temom #3

- razmislite dva puta pre nego što kupite "mini"-

Dečiji komadi nameštaja, poput minijaturnih stolica i stolova, šarmantan su dodatak prostoru za igru, ali imajte na umu da ti komadi imaju rok trajanja i moraćete da ih čuvate ili prodate kada ih deca prerastu. Ako tražite nameštaj sa nešto dužim rokom upotrebe, razmislite o stolu podesive visine ili multifunkcionalnoj polici koja se još može koristiti i kao paravan za igru ili radni sto koji se podešava po potrebi.

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje