MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

12 Oktobar 2020
MAKE IT EASIER - Kako urediti dečiju sobu koju vaša deca neće brzo prerasti?

Ok! Spremni ste za savet br. 3 u našoj 5-delnoj mini seriji koji će učiniti planiranje dečije sobe mnogo jednostavnijim?

Do sada smo prošli teme #1 prihvatite impulsivno ali izbegavajte ljupko i #2 koristite sofisticiran izbor boja. Danas se bavimo temom #3

- razmislite dva puta pre nego što kupite "mini"-

Dečiji komadi nameštaja, poput minijaturnih stolica i stolova, šarmantan su dodatak prostoru za igru, ali imajte na umu da ti komadi imaju rok trajanja i moraćete da ih čuvate ili prodate kada ih deca prerastu. Ako tražite nameštaj sa nešto dužim rokom upotrebe, razmislite o stolu podesive visine ili multifunkcionalnoj polici koja se još može koristiti i kao paravan za igru ili radni sto koji se podešava po potrebi.

U našem malom Two N preduzeću trudimo se da svojim kupcima pružimo četiri važna kvaliteta: održivost, izdržljivost, pristupačnost i sjajnu uslugu. Pored naših redovnih kupaca, prednost dajemo i onima kojima je svaka pomoć od značaja i koristi. Naša misija nije samo da kupcima pružimo najbolje proizvode i servis, već i da odvojimo vreme od svakodnevnih poslovnih aktivnosti kako bismo poboljšali život i rad onih oko nas.

Čitaj dalje

Ovde je! Peti i poslednji savet u našoj mini-seriji koji će opremanje dečije sobe učiniti mnogo lakšim. Bilo je veoma zabavno sastaviti ih sve zajedno i nadam se da su vam bili od koristi. Evo saveta #5

Čitaj dalje

Volimo što sa vama delimo naše savete koji će pomoći da opremanje dečije sobe bude znatno olakšano. Danas smo spremni za savet #4 u ovoj našoj 5-delnoj seriji!

Čitaj dalje

Prošle nedelje smo započeli našu petodelnu mini seriju saveta na temu uređenja dečije sobe.

Čitaj dalje

Ovo je pitanje koje za mnoge od vas predstavlja veliki izazov. Zbog toga smo ovde da vam pomognemo!

Čitaj dalje